24 Feb. 1-8 Schedule

 

 

1
8:30 – 9:10
(40min.)
2
9:15 – 9:55
(40min.)
Advisory
10:00 – 10:20
(20min.)
Break
10:20 – 10:30
(10min.)
3
10:30 – 11:05
(35min.)
4
11:10 – 11:50
(40min.)
Lunch
11:50 – 12:35
(45min.)
5
12:35 – 1:15
(40min.)
6
1:20 – 2:00
(40min.)
Break
2:00 – 2:10
(10min.)
7
2:10 – 2:50
(40min.)
8
2:55 – 3:35
(40min.)

About rfrazier

AES profile = http://aes.ac.in/viewprofile.php?u=6946
This entry was posted in Science 7, Science 8, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *